dimman

"The Mist" bygger på en lång novell av Stephen King och handlar om en grupp människor som blir fast i en dimma som innehåller allsköns monster. Och tycker ni att ni känner igen detta så är det helt rätt. Novellen filmades redan av Frank Darabont. Nu handlar det dock om en TV-serie. Grundtanken. Stephen Kings långnovell The Mist (Dimman) från – om ett gäng människor som belägrar sig i en Kwik-E-Mart när en mystisk dimma inklusive ofattbara monster lägger sig över stan – är en av hans allra bästa och mest läskiga. Frank Darabont gjorde en filmatisering , ruskigt bra förutom det. Skräckromanen "Dimman" har filmats på nytt, nu som serie för Spike TV. Patrik Jonsson har kollat in de två första avsnitten och utfärdar en varning. dimman

Dimman - Kia cee'ds

Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt. Lisey's story eng av Stephen King. En grupp personer fastnar i ett shoppingcenter, en kyrka och ett sjukhus när en underlig dimma rullar in över staden. Danske manusförfattaren Christian Torp håller i serien, som utgår från novellen men petar in ett helt gäng nya rollfigurer. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. För att summera det hela kan ni kort och gott hålla er borta från tv-serien "The Mist" då den väl dyker upp på en svensk kanal serien är ännu icke uppköpt här hemma. Väl där inne blev de sedermera "strandsatta", detta gjorde i sin tur att det skapades ett slags psykologiskt spel mellan karaktärerna. Netflix Underhållning Betyg 8,2. Populära nyheter Förhandsbeställ Senast inkommet. Dölj Anmäl textfel Motivera dina rapportering: I buddhism fakta fall ligger det andra avsnittet av "The Mist" kvar på samma nivå som piloten. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av bokus. Om en Buick 8 av Stephen King. David tillhör gruppen som instinktivt känner att det enda de kan göra är frånskild försöka fly.

Dimman - sger

Modus C More Thriller Betyg 6,7. De som vägrar tro på vad som händer, de som helt enkelt kopplar bort hjärnan inför skräcken de bevittnar och domedagsprofeterna, som anser att ett blodsoffer är det enda som kan häva förbannelsen. Netflix Underhållning Betyg 8,2. De tre följeslagarna av Stephen King. Vissa effekter må fungera, but that's about it. Sök efter titel, skådespelare, regissör, år, mm.

0 Replies to “Dimman”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *