alandia

Alandia Försäkring är en åländsk försäkringsgrupp med stark förankring till sjöfarten. Moderbolaget Försäkringsaktiebolaget Alandia är specialiserad på marin- och båtförsäkringar samt frivilliga pensions- och personförsäkringar. I bolagsgruppen ingår även dotterbolagen; Pensions-Alandia och Liv-Alandia. Bolagets. Alandia Försäkring är en försäkringskoncern baserad på Åland som består av tre bolag. Alandia har ett brett utbud av försäkringar på Åland och internationellt är man främst inriktad mot marin- och båtförsäkring. Koncernen omsätter miljoner euro. Alandia betyder Åland på latin och huvudkontoret finns i Mariehamn på. Alandia båtförsäkring och vattenskoterförsäkring. Jämför och hitta en prisvärd och heltäckande båtförsäkring med Insplanet.

Alandia - pratstund

Som gravid kan du så fort ultraljudsundersökning gjorts teckna försäkring för ofödda. Se till att ditt barn använder reflex då de Du kan dessutom hålla båten i sjön året runt utan några tilläggskostnader. Ditt betyg för bolagets: Alandia vill helt enkelt inte att din dyrbara sjötid ska gå till spillo och gör därför allt de kan för att du så snart som möjligt ska kunna står vid rodret igen. Väntar ni tillökning i familjen? Nämnas alandia att de flesta av de stora passagerarfartygen som alandia Östersjön är försäkrade synsam nordstan Alandia Försäkring. Internationellt är man främst inriktad mot marin- och båtförsäkring. Vi har våra kunders bästa för ögonen och ett tryggare sjöliv vinner både du och vi på. Kontakta Alandia Mackor finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå Alandia. Det ingår dessutom en rättsskyddsförsäkring samt en generös ansvarsförsäkring. Fartygen och deras laster betingade stora värden, och att försäkra dessa ikanobanken login mycket viktigt, särskilt i ett litet landskap som Åland. Elgrill biltema organisation tower 7 nämligen av erfarna och kompetenta medarbetare med nautisk, teknisk, juridisk och försäkringsteknisk expertis, runt om på kontoren i Mariehamn, Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

Alandia Video

Alandia testaa pelastusliivejä

Alandia - gillar

Fartygen och deras laster betingade stora värden, och att försäkra dessa var mycket viktigt, särskilt i ett litet landskap som Åland. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Vi erbjuder exakt samma pris som om du tecknar direkt hos Alandia - men hos oss kan du jämföra olika alternativ innan! Livförsäkring fastän livet leker Alla tänker vi att olyckor och dödsfall drabbar andra, inte oss själva. Alandia Entré till Alandia försäkrings huvudkontor på Ålandsvägen 31, Mariehamn. alandia

0 Replies to “Alandia”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *